Teollisuuden koneet ja laitteet

Suunnittelussa käytämme Solidworks 3D ja Cads Planner ohjelmistoja. Osavalmistukseen käytämme huippumoderneja, koneistus, pinnoitus, laserleikkaus, lankasahaus yms. palveluja. Sähkö-, pneumatiikka-, hydrauliikka- ja automaatiokomponentit maan johtavilta toimittajilta.
Ohessa esitetty muutamia tyypillisiä toteuttamiamme sovelluksia. Olemme erikoistuneet yksittäisten laitesovellusten projektiluontoiseen valmistamiseen, joihin ei ole markkinoilla täysin asiakasta tyydyttävää ratkaisua.

Jos alla esitetyt sovellukset eivät ole ratkaisu tuotantosi tarpeisiin ota yhteyttä ja ratkaistaan ongelmat yhdessä!

 

Lävistimet alumiiniprofiileille


Lävistimet

Valmistamme asiakkaan profiileille kokonaiset lävistinkoneet tarvittavilla työkaluilla, mittavasteilla ja automaatiolla. Lävistys voittaa aina jyrsinnän tehokkuudessa ja tarkkuudessa! Ei meteliä, roskaa eikä katkeilevia teriä!
Myös usean peräkkäisen seinämän lävistykset yhdellä työiskulla.
Valmistamme lävistinkoneet useilla leikkureilla jolloin yhdellä työiskulla pitkätkin profiilit kerralla valmiiksi.
Suunnittelemme ja valmistamme lävistintyökalut myös asiakkaan omiin puristimiin.

Nostoapulaitteet ja tarttujat


Nostoapulaitteet

Valmistamme asiakkaan tarpeisiin erilaiset nostoapulaitteet. Voivat sisältää erilaisia pyöritys- ja kääntömekanismeja jne.

Kuljettimet


Kuljettimia 2

Valmistamme sekä alumiini- että teräsrunkoiset hihna, ketju, rulla ja mattokuljettimet. Kuljettimiin valmistamme tarvittavat pysäyttimet, kääntäjät, sivusiirtimet yms.


Kuljettimet voivat olla myös hydraulisesti ylös nostettavia.

Erikoissovelluksia


koneita

Yllä olevien ”perinteisten” laitesovelluksien lisäksi suunnittelemme ja valmistamme mitä erikoisimpia asiakkaan visioita toimiviksi koneiksi. Esim. liimauslaitteita, kaapelin kuorintalaitteita, liimanpoistajia hiomalaitteita, harjauskoneita, puukappaleiden viimeistelyt puristamalla,  hydrauliset ajosillat, tarttujat robotille jne.

Mittavastepöydät ja radat


Kasauspöydät

Valmistamme asiakkaan tarpeisiin mittavastepöydät ja puristinpöydät varustettuna esim. porauslaitteilla ja jigeillä.